Megoldásaink

ERP
ERP
CRM
CRM
DMS
DMS
WorkFlow
WorkFlow
Webshop
Webshop
KKR
KKR
Beléptető rendszer
Beléptető rendszer
NETFAKTOR
NETFAKTOR

ERP

ERP

A PS Vállalatirányítási rendszere komplex megoldást nyújt különböző méretű és feladatkörű vállalatok számára. A szervezetek folyamatai során keletkező információk koordinált és folyamatos beszerzésére, feldolgozására és tárolására. Jól áttekinthető, személyre szabott felületen integráltan lehet menedzselni és nyomon követni a teljes szervezet munkafolyamatait.

A PS ERP segítségével követheti és optimalizálhatja a beszerzéstől kezdve a raktárkészlet kezelést, gyártást és szállítmányozást, valamint a pénzügyi (számlázás, könyvelés) és HR műveleteket. Az adatokat csak egyszer kell rögzíteni és egy adat módosításával automatikusan frissül az összes kapcsolódó modul, így nincs ismételt adatbevitel. A rendelkezésre álló információkból azonnal testreszabott riportok és lekérdezések állnak a rendelkezésére.

PS Etalon ERP gyártás modullal

CRM

CRM

A PS CRM (Customer Relationship Management) ügyfélkapcsolati rendszerben az ügyféllel kapcsolatos minden esemény: Ki Kinek, Mikor, Mit, Miért, Hogyan - rögzítésre kerül az első kapcsolatfelvételtől egészen addig, amíg az Ügyfél Ügyfél marad.

Így az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a belső munkafolyamatok összessége, szervezetten és összehangoltan irányítható, oly módon hogy az Ügyfél legyen a fókuszban.

További információ

DMS

DMS

Előfordult már Önnel, hogy szüksége volt egy régi szerződésre, esetleg számlára vagy munkaszerződésre, ha igen emlékszik még mennyi időbe és utánajárásba telt megtalálni a régi iratok között vagy a könyvelőtől újra elkérni? A Pannon Set Kft. elektronikus dokumentumkezelő rendszere teljes körű megoldást kínál minden iratokkal, dokumentumokkal és e-mailekkel kapcsolatos feladatok, folyamatok elvégzésére. Könnyű és gyors lehetőséget kínálunk az iratok tartalmának bevitelére és digitalizálására. Legfontosabb szempontunk a rendszerezett és átlátható dokumentum megjelenítés mellett a teljes körű keresési lehetőség, mivel ezzel tudunk a legtöbb időt és energiát megtakarítani ügyfeleinknek. Megoldásaink:

NETFAKTOR

NETFAKTOR

A NETFAKTOR a követeléseknek olyan on-line piaca, amely az értéktőzsde analógiájaként egy helyre koncentrálja a vevőket és eladókat.

 • Eladó oldal: több mint 20 cég ( bankok, közüzemi szolgáltatók, nagyvállalatok, faktor cégek)
 • Az eladóknak lehetősége nyílik arra, hogy fennálló követeléseiket - banki hitel, lízing, közüzemi tartozás, szolgáltatási díj, áruhitel, stb. - egyedi követelésként, vagy követeléscsomagok formájában értékesítésre kínálják fel. A felkínált követelésekkel kapcsolatos információk

 • Vevői oldal: több mint 120 regisztrált faktor cég.
 • A NETFAKTOR-ban koncentráltan jelennek meg az eladói ajánlatok, így ezen keresztül a vevő egyszerűen kiválaszthatja az értékesítésre kínált követelés csomag közül azokat, amelyek érdeklik és licitálni szeretne.

KKR

KKR

A KKR® - Követelés Kezelő Rendszer támogatást kínál a behajtási folyamatok minden lépésére kezdve a puha behajtástól, a jogi szakaszban az elektronikus FMH, vagy az elektronikus VH lapok kitöltéséig (A -tól Z-ig). A KKR segítésével a munkafolyamatok támogatásával, automatizálásával egyrészt követhetőbbé, másrészt hatékonnyá (jelentős idő és energia megtakarítás) válik a munkatársak munkavégzése.

Kinek hasznos a KKR?

Workout cégeknek, Követelésbehajtó ügynökségeknek, Pénzintézeteknek, Közműszolgáltatóknak, Közép- és nagyvállalatoknak (akiknek sok követelésük).

Rendszerünknek két változata van:

WorkFlow

WorkFlow

A munkafolyamat-irányítási rendszerről

Rendszerünk az egymásra épülő munkaelemek, folyamatok felügyeletét, automatizálását teszi lehetővé. Használatával megvalósul:

 • Vezetői irányítás támogatása
 • Szervezeti egységek feladatainak önálló és egymásra épülő koordinálása
 • Automatizált folyamatok státuszának nyomon követése
 • Feladatok és részfeladatok időbeliségének követése
 • Határidők nyilvántartása, betartásának ellenőrzése
 • Szabályszerű folyamatdefiniálás, követés, tárolás, kereshetőség
 • Folyamattérkép megjelenítése
 • Folyamatok és elemeik illeszthetősége, osztályozása
 • Munkacsoportok, személyes feladatkörök kialakítása
 • Strukturált jogosultságkezelés

Webshop

Webshop

2019-ben 38 millió online megrendelés érkezett csak a magyarországi webáruházakban. A Pannon Set megoldásával az Ön cége is bekapcsolódhat az internet nyújtotta globális értékesítési felületre és növelheti a hazai és nemzetközi forgalmát.

Az Internetes értékesítés megoldásunk alapja, hogy a raktárrendszer és a webáruház integrált (azonos adatbázisból dolgozik). Ezen a megoldás még nem elterjedt a piacon így ezáltal jelentősi versenyelőnyhöz juthat.

A PS Webáruház magas szintű termékkeresési és összehasonlítási lehetőségeket, sokrétű akciók, kampányok létrehozását és naprakész raktárkészlet információkat nyújt. Ezeken túl a PS Webshop rendszere igény szerint, automatikusan generált adatbázist küld az ár összehasonlító oldalaknak, ami a lekérés pillanatában mindig az aktuális állapotot tartalmazza. Adatkapcsolatot és együttműködést biztosítunk a futárszolgálatokkal, a csomagfeladás gyorsan és tömegesen történhet. Automatikus chat ablak és Facebook Marketplace integrációval tovább növelheti a webáruháza elérhetőségét.

Fürdő és beléptető rendszer

Fürdő és beléptető rendszer

A PS egyedi fejlesztésű és testre szabható fürdő és beléptető rendszer teljes körűen kielégíti a gyógy- és strandfürdők, wellnes hotelek, uszodák, fitness termek üzemeltetése során felmerülő igényeket.

A rendszer segítségével egy felhő alapú platformon koordinálhatja az intézmény összes folyamatát. Nyomon követheti és kezelheti a jegyek és bérletek értékesítését, számlázását, meghatározhat és tervezhet csoportos, szezonális és különleges akciókat. Kezelheti a szekrénykiosztásokat és a beléptetőkapukat, büféket, ajándék üzleteket akár több zónás komplexumban is. Bármikor látogatási és pénzügyi statisztikákákat, riportortokat generálhat.